Organik Kırmızı Barbunya
Kırmızı Barbunya Fasulyesi
Kırmızı barbunya fasulyesi, böbrek benzeri şekli ve rengi nedeniyle bu ismi almıştır.
Üretim süreci Kırmızı Barbunya Fasulyesi
Kırmızı barbunya fasulyeleri, elle toplanır ve üretim sürecinin 3 farklı noktasında kalite kontrolünden geçirilir. Kırmızı barbunya fasulyeleri, hasattan hemen sonra kapsamlı bir temizlikten geçirilir. Herhangi bir taş çıkarılır. Daha sonra, fasulyeler boyutlarına göre seçilir ve parlatılır.
Sağlıklı özellikler Kırmızı Barbunya Fasulyesi ve uygulamaları
Kırmızı barbunya fasulyeleri, protein, vitamin, mineral ve lif açısından zengin oldukları için oldukça besleyicidir. İyi bir et alternatifi olup, sporcular arasında da oldukça popülerdir. Ayrıca, bu kırmızı barbunya fasulyesi uzun süreli enerji sağlar ve tok hissettirir. Kırmızı barbunya fasulyeleri hem sıcak hem de soğuk olarak tüketilebilir. Onları güveçlerde, taco ile, salatalarda, çorbalarda veya makarna yemeklerinde kullanabilirsiniz.